Starstable and Starshine

Ez a starstabléval és a starshinéval foglalkozik

"A csendes városka, Jorvik életét felkavarja az új lakó, Lisa érkezése: rémisztő, de egyben csodálatos események sora indul meg. Sikerül összebarátkoznia három iskolatársával, s mivel mindannyian lovagolni járnak, közös szenvedélyük még inkább összeköti őket. A lányok azonban lassan ráébrednek, hogy négyőjük barátsága nem egyszerűen a véletlen műve. 
Jorvik legnagyobb cége, a kőolajkutató fúrásokat végző Dark Core vállalat, de a lányok azt gyanítják, hogy a társaság valójában nem is olajat keres a tengeren. 
Linda, Alex és Anne lesznek az új lány legjobb barátnői. Amikor Lisa találkozik Starshine-nal, a gyönyörű fehér lóval, és észreveszi, hogy a ló megérti, amit mond neki, elhatározza, hogy újra lovagolni fog.
Linda céltudatos személyiség, de nehezen tudja megosztani az idejét és energiáját az iskola és az istálló között. Egy iskolai előadás készítése közben furcsa felfedezéseket tesz Jorvik történelméről, a Dark Core vállalatról, de minddenekelőtt egy Mr. Sands nevű emberről - úgy tűnik, ő az, aki  a Dark Core vállalat legsötétebb ügyleteivel foglalkozik. A lányokat halálra rémíti, hogy a férfit egy közel 100 éves fényképen vélik felismerni... 
Anne jómódú és kissé gőgös, a szíve viszont aranyból van. Ő is segít Lisának, és a többieknek, amikor kiderül, hogy Starshine-t elrabolták az istállóból. 

Alex egy laza, belevaló lány, aki a család egyetlen lánygyermekeként fivérei melett keményebb lett a többi lánynál. Ő is csatlakozik barátnőihez, amikor szokatlan dolgok történnek a Jorvik istállóban.

Maga Starshine is egy titokzatos ló. Felfedezi, hogy kapcsolatot tud teremteni Lisával, és megérti, hogy Lisa az egyetlen, aki segíthet neki kijutni a bajból. A lány végül kiszabadítja Starshine-t, és felfedezi magában az erőt, aminek létezéséről eddig nem is tudott.

Starshine megmentése kapcsán sok kérdés merül föl a lányokban. Mi az oka az őket összekötő természetfeletti erőnek és Lisa hogyan képes kommunikálni Starshine-nal? Mi a Dark Core Vállalat igazi célja, és ki is valójában ez a gyanús alak, Mr. Sands?"Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 17
Heti: 19
Havi: 36
Össz.: 8 349

Látogatottság növelés
Oldal: Starshine 1
Starstable and Starshine - © 2008 - 2019 - legacy.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »